REF : 9788771709179

Faustina

  • Epub
"Mal et billede af Mig som du ser Mig med signaturen: Jesus, jeg stoler på Dig!" Således sagde Jesus til den polske nonne Faustina, da Han åbenbarede... Lire le descriptif

Livre numérique

Prix Cultura
 
7,49 €
Offrir un livre numérique

Offrez
un livre numérique

Vous souhaitez partager votre passion pour la lecture et faire découvrir la lecture numérique par la même occasion ?
Pour cela rien de plus simple !

Cliquez sur « Télécharger » depuis la page de l’ebook de votre choix.
Cochez la case « Offrir ce produit » lors de la validation de votre panier.
Saisissez l’adresse email de la personne à qui vous souhaitez faire ce cadeau. Validez la commande.

Votre proche recevra par email un lien lui permettant de télécharger son/ses ebook(s) et vous recevrez un email de confirmation de votre commande.

Descriptif

"Mal et billede af Mig som du ser Mig med signaturen: Jesus, jeg stoler på Dig!" Således sagde Jesus til den polske nonne Faustina, da Han åbenbarede sig for hende i 1931. Det blev begyndelsen på Faustinas mission for Jesus: Hun skulle udbrede kendskabet til Jesu Barmhjertighed gennem billedet, 'Den Guddommelige Barmhjertighed', og hun skulle starte en bevægelse, hvor "Min Ånd skal være jeres leveregel." Jesus kaldte Faustina 'Barmhjertighedens Apostel', og gennem hende ønskede Han at få mennesker til at vende sig og se på og bede til Hans Hellige og Barmhjertige Hjerte, så Han kan fylde dem med barmhjertighed og skænke dem fred. 'FAUSTINA - Barmhjertighedens Apostel' er baseret på den Dagbog, som Faustina skrev om sit liv med Jesus. Den fortæller historien om Faustinas liv, hendes spiritualitet og hendes mission med at udbrede Den Guddommelige Barmhjertighed, en mission, der i dag har bredt sig til hele verden, og som senest har fået tilført endnu en impuls med pave Frans’ proklamation af Barmhjertighedens År.
Déplier tout

Fiche technique

Titre :

Faustina

Auteur :

""

Editeur (Livre) :

""

Date sortie / parution :
EAN commerce :

"9788771709179"

Support (Livre) : Ebook Epub
Format Ebook : Epub
Type de protection : Digital watermarking
Déplier tout

REF : 9788771709179