Préparez la rentrée des classes
 

REF : 9780984617333

G 8

  • PDF
Donovan Rourke, Speciaal Agent van de CIA, ontdekt dat een zekere Katill de acht machtigste wereldleiders gaat vermoorden op de G8-top die binnen drie... Voir le descriptif
 
9,99 €

Livre numérique

   
Offrir un livre numérique

Offrez
un livre numérique

Vous souhaitez partager votre passion pour la lecture et faire découvrir la lecture numérique par la même occasion ?
Pour cela rien de plus simple !

Cliquez sur « Télécharger » depuis la page de l’ebook de votre choix.
Cochez la case « Offrir ce produit » lors de la validation de votre panier.
Saisissez l’adresse email de la personne à qui vous souhaitez faire ce cadeau. Validez la commande.

Votre proche recevra par email un lien lui permettant de télécharger son/ses ebook(s) et vous recevrez un email de confirmation de votre commande.

Descriptif

Donovan Rourke, Speciaal Agent van de CIA, ontdekt dat een zekere Katill de acht machtigste wereldleiders gaat vermoorden op de G8-top die binnen drie dagen in Brussel zal plaats vinden. De Amerikaanse president vraagt Donovan de G8-beveiliging op zich te nemen. Donovan stemt toe … hoewel tegen zijn zin. Zijn vrouw werd immers in Brussel vermoord en hij geeft zichzelf daarvan de schuld.

In Brussel werkt Donovan samen met de Europese G8-directeur, monsieur de Waha, en een knappe vertaalster die Maccabee heet. Zij komen erachter dat Katill dezelfde man is die Donovans vrouw vermoordde. Ze vernemen ook dat Katill zonet de miljarden kostende beveiligingswand van de G8 is binnengedrongen.

Op het laatste nippertje ziet Donovan de wereldleiders in Katills dodelijke val lopen. Hij probeert hen te waarschuwen maar dat lukt niet. En dan speelt zijn ergste nachtmerrie zich voor zijn ogen af!

Fiche technique

G 8
Auteur :
Editeur (Livre) :
Date sortie / parution :
EAN commerce : 9780984617333
Support (Livre) : Ebook PDF
Format Ebook : PDF
Type de protection : Digital watermarking