REF : 9788771885088

Lære at elske

  • Epub
"Sidder og kukkelurer. Har været så naiv. Har altid troet på, at der var en bølge af kærlighed på vej. Er altid gået all in, når jeg har mødt... Lire le descriptif

Livre numérique

Prix Cultura
 
16,99 €
Offrir un livre numérique

Offrez
un livre numérique

Vous souhaitez partager votre passion pour la lecture et faire découvrir la lecture numérique par la même occasion ?
Pour cela rien de plus simple !

Cliquez sur « Télécharger » depuis la page de l’ebook de votre choix.
Cochez la case « Offrir ce produit » lors de la validation de votre panier.
Saisissez l’adresse email de la personne à qui vous souhaitez faire ce cadeau. Validez la commande.

Votre proche recevra par email un lien lui permettant de télécharger son/ses ebook(s) et vous recevrez un email de confirmation de votre commande.

Descriptif

"Sidder og kukkelurer. Har været så naiv. Har altid troet på, at der var en bølge af kærlighed på vej. Er altid gået all in, når jeg har mødt kærligheden. Ligesom dig. Har jeg brændt nallerne? Hver gang. På den ene eller anden måde. Hmm.. Hver gang mit hjerte blev healet af terapeuter og sjælehviskere troede jeg, at det skulle være en rar proces. En let proces. Ligesom kærligheden. Hver gang blev jeg svimmel og fik kolde fødder. Indtil for nyligt. Smerte. Der er så mange, der ikke tør mærke smerten. Shopper hurtigt videre til næste partner. Jeg har lyst til, hele tiden at befinde mig i den der boble af kærlighed. Som findes gennem smerten. Hard drugs. Det her bliver mit sidste blogindlæg. Hvorfor ikke samle alle 60 blogindlæg til en bog? 247 sider. “Lære at elske”, tænker jeg. En bog med sex, kvinder, drama, svigt, smerte og børneopdragelse gennem de sidste tre år som single. Baseret på virkelige hændelser. Jeg fandt den jo. Kærligheden. En blondine ovenikøbet. Den tro type. Hvem skal jeg mon sende bogen til? Gyldendal? Lindhardt & Ringhof? People’s Press? De har jo også et pladeselskab, vurderer jeg. Nå. Kukkelurer videre. Laver juledepressioner."
Déplier tout

Fiche technique

Titre :

Lære at elske

Auteur :

""

Editeur (Livre) :

""

Date sortie / parution :
EAN commerce :

"9788771885088"

Support (Livre) : Ebook Epub
Format Ebook : Epub
Type de protection : Digital watermarking
Déplier tout

REF : 9788771885088