REF : 9782374534718

MiDtania (Mytania)

Chris Nolan kommer tomhendt tilbake på jorden - han har utforsket universet i tolv år, på leting etter sivilisert liv, bare ledsaget av Juliet, et... Lire le descriptif

Livre numérique

Prix Cultura
 
6,99 €
Offrir un livre numérique

Offrez
un livre numérique

Vous souhaitez partager votre passion pour la lecture et faire découvrir la lecture numérique par la même occasion ?
Pour cela rien de plus simple !

Cliquez sur « Télécharger » depuis la page de l’ebook de votre choix.
Cochez la case « Offrir ce produit » lors de la validation de votre panier.
Saisissez l’adresse email de la personne à qui vous souhaitez faire ce cadeau. Validez la commande.

Votre proche recevra par email un lien lui permettant de télécharger son/ses ebook(s) et vous recevrez un email de confirmation de votre commande.

Descriptif

Chris Nolan kommer tomhendt tilbake på jorden - han har utforsket universet i tolv år, på leting etter sivilisert liv, bare ledsaget av Juliet, et datasystem som brukes til pilot, og hjelp for ham i hverdagen. I mellomtiden har sju århundrer forløpt på vår planet, som har blitt fremmed for ham, siden kontinentene og landene har forflyttet seg. Verden er helt ustyrlig, og hverken ruiner eller spor av menneskeliv finnes fremdeles.

Hvor er Dubais International Aerospace Base blitt av? Hvorfor har menneskeheten forvunnet? Finnes det overlevende? Hvor gjemmer de seg? I fortvilelse drar Chris på leting etter sine likemenn.

Chris og Juliet danner et enestående helt/maskin-par. De er to fornuftstridige «individer», den ene asosial og den andre som, selv om den er kunstig, gjør seg uunnværlig for denne ensomme og tause mannen.

I løpet av fortellingen gir tilbakeblikk oss muligheten til å følge kaptein Nolans, og partneren Claires, fortid, og til å forstå tragediens utvikling.

Denne opplevelse- og eventyrromanen, i en postapokalyptisk robinsonadedrakt, stiller spørsmål ved sivilisasjonens og Menneskets begrensninger, og Mennesketens uunngåelige ensomhet. Fortellingen oppfordrer oss til å dyp grubling, når man ser at det menneskelige eventyret må ledsages av fremskritt... Men til hvilken pris?

Déplier tout

Fiche technique

Titre :

MiDtania (Mytania)

Auteur :

""

Editeur (Livre) :

""

Collection :

"COLLECTION DU FOU"

Date sortie / parution :
EAN commerce :

"9782374534718"

Support (Livre) : Livre numérique
Format Ebook : Multi-format
Déplier tout

REF : 9782374534718